Thermohouse.

Thermohouse. is een Aannemer gelegen aan Oostkanaalhaven, Factorijweg 13-C in Nijmegen.

Meer informatie over Thermohouse. in Nijmegen

Thermohouse Nijmegen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzaam isoleren. Ze maken gebruik van GUTEX, een isolatiemateriaal dat bestaat uit natuurlijke materialen zoals houtvezels. Deze houtvezels zijn afkomstig van sparren en dennen uit het Zwarte Woud en zijn brandwerend gemaakt door ammoniumzouten toe te voegen. Thermohouse biedt isolatiediensten aan voor binnenwanden, vloeren en daken. Het bedrijf is gevestigd aan de Factorijweg 13c in Nijmegen en is telefonisch bereikbaar op 06-55374057. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Voor meer informatie kun je terecht op hun website www.thermohouse.nl.

Wil je weten wat Thermohouse. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thermohouse. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thermohouse.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thermohouse. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Thermohouse. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thermohouse.

Bezoekers bekeken ook