Veerdonk & Mulder Bouwbedrijf B.V.

Veerdonk & Mulder Bouwbedrijf B.V. is een Aannemer gelegen aan Leemptstraat 34 in Nijmegen.

Meer informatie over Veerdonk & Mulder Bouwbedrijf B.V. in Nijmegen

Jan van de Veerdonk en Gary Mulder hebben na meer dan 30 jaar besloten om hun samenwerking een nieuwe invulling te geven. Om beter in te spelen op de huidige vraag in de bouwsector, werken ze nu beiden onder hun eigen naam en bedrijf. Jan gaat verder met zijn werkzaamheden in het begeleiden en organiseren van bouwwerkzaamheden onder de naam Jan van de Veerdonk Bouw en Regie. Gary blijft met plezier werken aan het uitwerken en maken van houten bouwonderdelen in zijn werkplaats, onder de naam Ambachtelijke Houtbewerking Mulder.

Wil je weten wat Veerdonk & Mulder Bouwbedrijf B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Veerdonk & Mulder Bouwbedrijf B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Veerdonk & Mulder Bouwbedrijf B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Veerdonk & Mulder Bouwbedrijf B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Veerdonk & Mulder Bouwbedrijf B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Veerdonk & Mulder Bouwbedrijf B.V.

Bezoekers bekeken ook