Aannemingsbedrijf A.G. van Schaik & Zn.B.V.

Aannemingsbedrijf A.G. van Schaik & Zn.B.V. is een Aannemer gelegen aan Oostkanaalhaven, Ambachtsweg 35 in Nijmegen.

Meer informatie over Aannemingsbedrijf A.G. van Schaik & Zn.B.V. in Nijmegen

Van Schaik Aannemingsbedrijf is een bouwbedrijf dat al bijna 70 jaar actief is in de bouwsector. Ze zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouwingen, renovaties en onderhoud. Het bedrijf heeft ervaren en goed opgeleide vakmensen die accuraat en flexibel zijn en altijd constructief meedenken. Hun opdrachtgevers zijn onder andere woningcorporaties, vastgoedbeleggers en bedrijven. Naast renovatieprojecten bieden ze ook service- en planmatig onderhoud aan voor woningbouwcorporaties en vastgoedbeleggers. Ze hebben een eigen storingsdienst om extra service te verlenen. In hun ruime werkplaats maken ze zowel standaard- als maatwerk met behulp van professionele apparatuur. Het bedrijf is gevestigd in Nijmegen en hun contactgegevens zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Aannemingsbedrijf A.G. van Schaik & Zn.B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aannemingsbedrijf A.G. van Schaik & Zn.B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aannemingsbedrijf A.G. van Schaik & Zn.B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aannemingsbedrijf A.G. van Schaik & Zn.B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Aannemingsbedrijf A.G. van Schaik & Zn.B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aannemingsbedrijf A.G. van Schaik & Zn.B.V.

Bezoekers bekeken ook