De Bouwkabouter v.o.f.

De Bouwkabouter v.o.f. is een Aannemer gelegen aan Jan Nieraethstraat 86 in Nijmegen.

Meer informatie over De Bouwkabouter v.o.f. in Nijmegen

De Bouwkabouter is een bouwbedrijf gevestigd in Nijmegen. Ze nemen allerlei klussen in en rondom het huis en bedrijf over tegen een betaalbare prijs. Ze zijn al 15 jaar actief en staan bekend om hun snelle en actieve aanpak. De oprichter Stan Jansen heeft ruim 25 jaar ervaring in de bouw en biedt advies, onderhoud, reparaties en nieuwe klusideeën aan. Zijn zoon, Teun Devillers, is mede-eigenaar en werkt hard om in de voetsporen van zijn vader te treden. Ze hebben positieve referenties ontvangen en hebben onder andere slaapkamers op zolder gerealiseerd. Voor contact kunnen mensen bellen naar het telefoonnummer 024 785 1627.

Wil je weten wat De Bouwkabouter v.o.f. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Bouwkabouter v.o.f. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Bouwkabouter v.o.f.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bouwkabouter v.o.f. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar De Bouwkabouter v.o.f. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Bouwkabouter v.o.f.

Bezoekers bekeken ook