Vloerstripper

Vloerstripper is een Aannemer gelegen aan Binderskampweg 29 in Nijmegen.

Meer informatie over Vloerstripper in Nijmegen

Vloerstripper is een gespecialiseerd bedrijf dat vloeren verwijdert en egaliseert, vloerverwarming plaatst en tegelwerken uitvoert. Ze maken gebruik van professioneel apparatuur om vloeren snel en goed te verwijderen, zonder lijmresten achter te laten. Het bedrijf werkt met vakmensen die kwaliteitswerk leveren tegen een eerlijke en scherpe prijs. Ze bieden een uitgebreide dienstverlening, inclusief het plaatsen van vloerverwarming en het verwijderen van tegellijm. Vloerstripper werkt met duidelijke offertes en afspraken en houdt zich aan deze afspraken. Ze zijn 24/7 beschikbaar en werken zowel voor particuliere als zakelijke klanten in Nederland en België. De klant staat centraal bij Vloerstripper en ze werken altijd in overleg met de klant.

Wil je weten wat Vloerstripper verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vloerstripper of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vloerstripper? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vloerstripper het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Vloerstripper reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vloerstripper

Bezoekers bekeken ook