Halfords & Rent a Bike Nijmegen

Halfords & Rent a Bike Nijmegen is een Fietsenwinkel gelegen aan Burchtstraat 128 in Nijmegen.

Meer informatie over Halfords & Rent a Bike Nijmegen in Nijmegen

Halfords is een bekende fietswinkel met professionele werkplaatsen en deskundig personeel. Ze repareren en onderhouden fietsen van alle merken en bieden een breed assortiment accessoires aan. Bij aankoop van een fiets krijg je de eerste onderhoudsbeurt gratis. Daarnaast hebben ze ook auto producten en kun je producten zoeken op basis van kenteken. In hun nieuwste blog bespreken ze het belang van ruitenwissers in een auto en wanneer deze vervangen moeten worden. Op de website vind je meer informatie over de winkels, klantenservice en categorieën. Je kunt Halfords ook volgen op social media en je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Halfords & Rent a Bike Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Halfords & Rent a Bike Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Halfords & Rent a Bike Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Halfords & Rent a Bike Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Halfords & Rent a Bike Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Halfords & Rent a Bike Nijmegen

Bezoekers bekeken ook