GT Tweewielers

GT Tweewielers is een Fietsenwinkel gelegen aan Couwenbergstraat in Nijmegen.

Meer informatie over GT Tweewielers in Nijmegen

GT Tweewielers is een fietsenwinkel in Nijmegen die verschillende soorten fietsen verkoopt, waaronder elektrische fietsen, omafietsen, damesfietsen, mountainbikes en kinderfietsen. Ze bieden ook reparaties aan tegen goede prijzen. Als je een afspraak wilt maken om langs te komen of een reparatie nodig hebt, kun je contact met hen opnemen via telefoonnummer 0685566534 of een bericht sturen via Marktplaats. De winkel heeft ook een galerij waar je meer fietsen kunt bekijken. De openingstijden van de winkel zijn maandag van 12:00 tot 18:00 uur, dinsdag tot vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag is de winkel gesloten. Voor vragen, opmerkingen of verzoeken kun je contact met hen opnemen via het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer. Het adres van de winkel is Couwenbergstraat 129, 6535RX.

Wil je weten wat GT Tweewielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GT Tweewielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GT Tweewielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GT Tweewielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar GT Tweewielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GT Tweewielers

Bezoekers bekeken ook