BikeWerk

BikeWerk is een Fietsenwinkel gelegen aan Regulierstraat 29 in Nijmegen.

Meer informatie over BikeWerk in Nijmegen

Bikewerk is dé fietsenwinkel van Nijmegen en staat bekend om zijn betrouwbare service. Ze werken samen met grote namen zoals de Radboud Universiteit, HAN en de ANWB. Ze bieden fietsreparatie en onderhoud aan en hebben een voordelige fietsreparatieservice voor studenten. Naast reparaties bieden ze ook een fietsplan op maat voor bedrijven en organisaties, waarbij ze bedrijfsfietsen leveren en onderhouden. Bij Bikewerk kun je ook een nieuwe of tweedehands fiets kopen, voor elk budget. Ze zijn een maatschappelijke onderneming van Pluryn en bieden ook erkende opleidingen aan op het gebied van fietstechniek. Het doel van Bikewerk is om mensen de kans te geven om te leren en te werken, en ze te helpen groeien op persoonlijk vlak. Iedereen is welkom bij Bikewerk, waar ze leren door samen te werken in een gezellige omgeving. Je kunt ze vinden op de Regulierstraat 29 en de Ambachtsweg 41 in Nijmegen.

Wil je weten wat BikeWerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BikeWerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BikeWerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BikeWerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar BikeWerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BikeWerk

Bezoekers bekeken ook