Amslod

Amslod is een Fietsenwinkel gelegen aan Nieuwe Dukenburgseweg 9 in Nijmegen.

Meer informatie over Amslod in Nijmegen

Bij ons vindt u de perfecte elektrische fiets voor u. U kunt alle elektrische fietsen bekijken en ook de gratis e-bike brochure aanvragen, waarin u alles kunt lezen over de Amslod e-bike collectie. In de brochure vindt u gedetailleerde prijsinformatie, e-bike testresultaten en kunt u deze direct digitaal lezen. Als u de e-bikes van Amslod wilt testen, kunt u een bezoek brengen aan een Amslod Experience Center bij u in de buurt. Hier kunt u in alle rust een proefrit maken en deskundig advies krijgen van onze e-bike adviseurs. Amslod heeft een uniek servicenetwerk dat volledig dekkend is, dus waar u ook bent, er is altijd een Amslod servicepunt in de buurt. Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Amslod en onze e-bikes zijn ontworpen met verschillende veiligheidsfactoren, zoals geïntegreerde remlichten, anti-lek banden, een smooth start-stop functie en remmen met ABS. Als u geïnteresseerd bent in het testen van een Amslod e-bike, kunt u een proefrit aanvragen bij een Amslod Experience Center of zelfs een vrijblijvende proefrit aan huis plannen. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,7/10 en een 9,0/10 in meer dan 10.000 beoordelingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je weten wat Amslod verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Amslod of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Amslod? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amslod het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Amslod reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Amslod

Bezoekers bekeken ook