Stip Kinderfietsen

Stip Kinderfietsen is een Fietsenwinkel gelegen aan Sint Hubertusstraat 10, Hal 2 in Nijmegen.

Meer informatie over Stip Kinderfietsen in Nijmegen

Welkom bij Stip Kinderfietsen, de specialist in lichte kinderfietsen! Je kunt gemakkelijk online jouw favoriete fiets bestellen of langskomen in onze gezellige winkel in Nijmegen. Momenteel hebben we een herfstactie waarbij je bij aankoop van een Woom of Bemoov fiets gratis verlichting cadeau krijgt. Deze actie is verlengd tot 29 oktober. De verlichting is USB-oplaadbaar en zichtbaar vanaf grote afstand. Let op, de actie geldt niet voor de Woom 2 & Bemoov 14 & 16 inch en is geldig tot 29-10-23. We hebben verschillende modellen kinderfietsen, waaronder de Woom 1 Loopfiets, Woom 2 tot en met Woom 6 lichtgewicht kinderfietsen, en de Bemoov 14 inch, 16 inch, 20 inch en 24 inch lichtgewicht kinderfietsen. Je kunt de fietsen gemakkelijk online bestellen en ze worden tot aan je voordeur geleverd. Onze winkel is echter ook geopend, dus je kunt altijd langskomen als je liever persoonlijk advies wilt. Het belangrijkste bij het kiezen van een kinderfiets is dat deze lichtgewicht is, zodat je kind gemakkelijk het evenwicht kan bewaren, vaart kan maken en kan remmen. Onze fietsen wegen tussen de 5 en 7 kilogram, waardoor ze perfect zijn om te leren fietsen op een prettige manier. Ook hebben we speciale fietsen voor kinderen, met korte cranks, laag gewicht en goede.

Wil je weten wat Stip Kinderfietsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stip Kinderfietsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stip Kinderfietsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stip Kinderfietsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Stip Kinderfietsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stip Kinderfietsen

Bezoekers bekeken ook