Trek Bicycle Nijmegen

Trek Bicycle Nijmegen is een Fietsenwinkel gelegen aan Hatertseweg 486 in Nijmegen.

Meer informatie over Trek Bicycle Nijmegen in Nijmegen

De najaarssale is begonnen bij Trek Bicycle Nijmegen, waar je tot 25% kunt besparen op geselecteerde fietsen. Daarnaast bieden ze ook inspectie- en vervangingsprogramma's voor Shimano fietsen aan. Bij deze fietsenwinkel kun je ook terecht voor verschillende promotie-acties, zoals het laten repareren van je fiets binnen 24 uur en het leasen van een fiets. Ze hebben ook een uitgebreide collectie e-bikes en Electra-fietsen, waar je een proefrit op kunt maken. Daarnaast bieden ze ook onderhoudsservice aan voor alle fietsen, waarbij ze luisteren naar je wensen, je fiets inspecteren, advies geven en repareren indien nodig. Ze hebben verschillende onderhoudspakketten en bieden een niet-goed-geld-terug garantie. Bij Trek Bicycle Nijmegen helpen ze graag alle fietsers, van beginners tot ervaren fietsers.

Wil je weten wat Trek Bicycle Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Trek Bicycle Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Trek Bicycle Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Trek Bicycle Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Trek Bicycle Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Trek Bicycle Nijmegen

Bezoekers bekeken ook