Bicicletta Vintage

Bicicletta Vintage is een Fietsenwinkel gelegen aan Begijnenstraat 8 in Nijmegen.

Meer informatie over Bicicletta Vintage in Nijmegen

Bicicletta Vintage is een online winkel die gespecialiseerd is in het verkopen van klassieke stalen vintage racefietsen. Ze hebben een uitgebreide collectie fietsen die te koop zijn en ze verzenden wereldwijd. Enkele van de fietsen die ze aanbieden zijn onder andere de Gazelle Champion Mondial team Skala, de Koga Miyata Pro 1992 56cm, de Colnago Super Saronni 1979, de Plum Vainqeur 60's Trackbike, de Cannondale System Six Team Barloworld Ex-pro Enrico Degano 2007 en de Koga Miyata Full Pro 1980. Bicicletta Vintage biedt ook een verhaal over hun winkel, contactinformatie en informatie over verzending en retourneren op hun website. Het is duidelijk dat ze gepassioneerd zijn over vintage fietsen en dat ze klanten over de hele wereld bedienen.

Wil je weten wat Bicicletta Vintage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bicicletta Vintage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bicicletta Vintage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bicicletta Vintage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Bicicletta Vintage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bicicletta Vintage

Bezoekers bekeken ook