Rijwielhuis Janssen

Rijwielhuis Janssen is een Fietsenwinkel gelegen aan Malvert 7017 in Nijmegen.

Meer informatie over Rijwielhuis Janssen in Nijmegen

Bij Rijwielhuis Janssen in Nijmegen kunt u terecht voor stad en elektrische fietsen, evenals fietsreparaties. Ze hebben een breed assortiment fietsen die u kunt bekijken in de showroom. Daarnaast bieden ze vakkundige reparaties tegen eerlijke tarieven. U kunt ook bij hen terecht voor onderdelen, advies en nog veel meer. De contactgegevens zijn Malvert 70, 176538 PP Nijmegen en het e-mailadres is info@rijwielhuisjanssen.nl. Let op, op maandag en zondag zijn ze gesloten, maar op de andere dagen zijn ze open van 09:00 tot 17:30 uur, behalve op zaterdag, dan zijn ze open van 09:30 tot 16:00 uur.

Wil je weten wat Rijwielhuis Janssen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijwielhuis Janssen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijwielhuis Janssen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijwielhuis Janssen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Rijwielhuis Janssen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijwielhuis Janssen

Bezoekers bekeken ook