CUBE Store Nijmegen

CUBE Store Nijmegen is een Fietsenwinkel gelegen aan Nieuwe Dukenburgseweg 9 in Nijmegen.

Meer informatie over CUBE Store Nijmegen in Nijmegen

Wij geven om uw privacy en gebruiken cookies en soortgelijke technologieën om de beste ervaring op onze website te bieden. Bij iedere online bestelling vanaf €100 ontvang je een gratis lampenset ter waarde van €27. In de winkelwagen is een wintercollectie toegevoegd, waarbij veiligheid voorop staat. De collectie bevat producten die je goed voorbereiden op de uitdagingen van de winterperiode. Vervolgens worden verschillende winterse producten genoemd, zoals een fietsverlichtingsset, een sjaal, een fietsbel, een helmhoed, een hoofdband, en een helmcap. Daarna worden verschillende fietsmodellen genoemd. Het bedrijf staat voor 20 jaar ervaring, gratis montage en bezorging van fietsen inclusief bestelde accessoires, en 9 fysieke winkels voor advies, service en onderhoud. Verder wordt aangekondigd dat Shimano een vrijwillige terugroepactie start voor bepaalde 11-speed race-crankstellen. Er wordt ook vermeld dat er een nieuwe CUBE Store in Almelo wordt geopend en dat er advies gegeven wordt in de sfeervolle showrooms. Ten slotte worden de adressen van de verschillende CUBE Stores genoemd en wordt klanten aangemoedigd om zich in te schrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste modellen, het laatste nieuws, acties en tips.

Wil je weten wat CUBE Store Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CUBE Store Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CUBE Store Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CUBE Store Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar CUBE Store Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CUBE Store Nijmegen

Bezoekers bekeken ook