Jan Kooij 2 Wielers

Jan Kooij 2 Wielers is een Fietsenwinkel gelegen aan Nieuwe Dukenburgseweg 9 in Nijmegen.

Meer informatie over Jan Kooij 2 Wielers in Nijmegen

Bij Jan Kooij 2Wielers kun je nu een private shop moment plannen. Ze komen gratis bij jou langs met een aantal fietsen op basis van jouw wensen en behoeften. Daarnaast geven ze professioneel advies zodat je de fiets krijgt die bij je past. Jan Kooij 2Wielers is al meer dan vijftig jaar een begrip in de regio en biedt een uitgebreid assortiment aan fietsen, accessoires en reparaties. Ze hebben onder andere stadsfietsen, E-bikes, mountainbikes en racefietsen. Daarnaast zijn ze aangesloten bij het online platform Via Bovag, waarop gebruikte fietsen worden aangeboden die 100% technisch in orde zijn en met 6 maanden BOVAG garantie worden geleverd. Je kunt de fiets ook online bestellen en binnen een straal van 25 km wordt deze gratis thuis bezorgd. Verder biedt Jan Kooij 2Wielers ook mogelijkheden voor het aanschaffen van een fiets via Fiscfree, waarbij je een fiets kunt leasen voor een vast bedrag per maand inclusief onderhoudscontract en verzekering. Als je een fiets wilt testen voordat je een aankoop doet, kun je bij Jan Kooij 2Wielers een proefrit plannen.

Wil je weten wat Jan Kooij 2 Wielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jan Kooij 2 Wielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jan Kooij 2 Wielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jan Kooij 2 Wielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Jan Kooij 2 Wielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jan Kooij 2 Wielers

Bezoekers bekeken ook