Chickenline Bike

Chickenline Bike is een Fietsenwinkel gelegen aan Pastoor Wichersstraat 19 in Nijmegen.

Meer informatie over Chickenline Bike in Nijmegen

Welkom op de website van Chickenline Bike uit Nijmegen. Hier vind je direct beschikbare mountainbikes van merken zoals Dartmoor, PYGA en Commencal. Daarnaast biedt Chickenline Bike ook onderhoud voor je mountainbike. Ze zijn gespecialiseerd in custom builds en zijn de exclusieve vertegenwoordiging van PYGA in Nederland en België. Daarnaast kunnen ze ook andere merken repareren en upgraden. Als je pech hebt tijdens het mountainbiken rond Nijmegen, kun je ook bij Chickenline Bike terecht. Ze hebben diverse onderdelen op voorraad en kunnen je snel weer op weg helpen. Kortom, Chickenline Bike biedt unieke mountainbikes, persoonlijke service en onderhoud voor alle merken.

Wil je weten wat Chickenline Bike verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chickenline Bike of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chickenline Bike? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chickenline Bike het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Chickenline Bike reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chickenline Bike

Bezoekers bekeken ook