Bikemario

Bikemario is een Fietsenwinkel gelegen aan Niersstraat 88 in Nijmegen.

Meer informatie over Bikemario in Nijmegen

Bikemario biedt fietsreparatie aan huis aan. De voordelen hiervan zijn dat je niet zelf met je fiets naar de fietsenmaker hoeft te slepen en dat er geen lange wachttijden zijn. Je kunt een afspraak maken en de reparatie kan bij jou thuis of zelfs onderweg worden uitgevoerd. Er wordt overlegd over de verwachte kosten en na de reparatie ontvang je een factuur die contant of per PIN betaald kan worden. Bikemario vervangt binnen- en buitenbanden, repareert verlichting, spant of vervangt kettingen en stelt versnellingen af. Je kunt hen vinden op www.bikemario.nl of contact opnemen via info@bikemario.nl of 0639328110.

Wil je weten wat Bikemario verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bikemario of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bikemario? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bikemario het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Bikemario reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bikemario

Bezoekers bekeken ook