Stipbike

Stipbike is een Fietsenwinkel gelegen aan Sint hubertusstraat 10, hal 2 in Nijmegen.

Meer informatie over Stipbike in Nijmegen

Bij Stipbike kun je terecht voor verschillende soorten fietsen en cadeaus. Ze bieden promotiefietsen, reclamefietsen, B2b bakfietsen, custom-bakfietsen, de @FissaFiets DJ-bakfiets en Stip-kinderfietsen. De kinderfietsen zijn lichtgewicht en kunnen zowel in de winkel in Nijmegen als in de webshop worden gekocht en binnen 48 uur worden bezorgd. Daarnaast heeft Stipbike ook een cadeauwinkel genaamd Cyclegifts waar je cadeautjes kunt vinden voor fietsliefhebbers. Ze hebben ook een eigen race team genaamd Stipbike racing team. De contactgegevens van Stipbike zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Stipbike verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stipbike of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stipbike? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stipbike het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Stipbike reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stipbike

Bezoekers bekeken ook