t Keldertje Oost

t Keldertje Oost is een Fietsenwinkel gelegen aan Van Den Havestraat 1 in Nijmegen.

Meer informatie over t Keldertje Oost in Nijmegen

t Fietskeldertje is een fietsenleverancier gevestigd in Nijmegen Oost. Ze zijn dealer van verschillende merken zoals Victoria, BSP, Cortina, Bohlt, Pointer en Watt. Ze hebben altijd fietsen van deze merken op voorraad. Naast de verkoop van fietsen biedt 't Fietskeldertje ook onderhoud en reparatie aan. Bij onderhoud en reparatie krijgt u vooraf een prijsindicatie en vaak kan dit binnen één dag worden uitgevoerd. Ze bieden ook verschillende accessoires aan, zoals fietstassen, fietsmanden, sloten, verlichting, banden, zadels, fietsdragers, kinderaccessoires en reparatie- en fietsonderdelen. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteit en prettige service.

Wil je weten wat t Keldertje Oost verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Keldertje Oost of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Keldertje Oost? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Keldertje Oost het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar t Keldertje Oost reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Keldertje Oost

Bezoekers bekeken ook