Nijmeegse 2Wielers

Nijmeegse 2Wielers is een Fietsenwinkel gelegen aan Krayenhofflaan 208 in Nijmegen.

Meer informatie over Nijmeegse 2Wielers in Nijmegen

Bij deze fietsenwinkel in Nijmegen kun je verschillende fietsen kopen. Ze hebben onder andere een Gazelle Saphir in grijs/blauw, met een frame van 53cm en 8 versnellingen. Deze fiets is in perfecte staat en kost €375. Ook hebben ze een Gazelle Orange in mat zwart, met een frame van 61cm en 7 versnellingen. Deze fiets kost €395. Daarnaast hebben ze een groot aanbod aan tweedehands fietsen, variërend in prijs van €75 tot €600. Ze hebben zowel jong gebruikte fietsen als studentenfietsen.

Wil je weten wat Nijmeegse 2Wielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nijmeegse 2Wielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nijmeegse 2Wielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nijmeegse 2Wielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Nijmeegse 2Wielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nijmeegse 2Wielers

Bezoekers bekeken ook