Kersten Wielersport

Kersten Wielersport is een Fietsenwinkel gelegen aan Stikke Hezelstraat 19 in Nijmegen.

Meer informatie over Kersten Wielersport in Nijmegen

Kersten Wielersport is een fietsenwinkel in Nijmegen die gespecialiseerd is in racefietsen, mountainbikes, gravelbikes en verschillende soorten E-bikes. De winkel bestaat sinds 1957 en staat bekend om zijn goede service en kwaliteit. Bianchi is een bekend merk dat al sinds 1885 fietsen produceert en ook actief is in het wielerpeloton. Cannondale is een ander merk dat al sinds 1971 bestaat en verantwoordelijk is voor verschillende innovaties op het gebied van fietsen en mountainbiken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kersten Wielersport via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Kersten Wielersport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kersten Wielersport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kersten Wielersport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kersten Wielersport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Kersten Wielersport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kersten Wielersport

Bezoekers bekeken ook