Busybike

Busybike is een Fietsenwinkel gelegen aan Van Peltlaan 144 in Nijmegen.

Meer informatie over Busybike in Nijmegen

Busybike is een specialist in bakfietsen en transportfietsen. Ze verkopen A-merk (elektrische) bakfietsen en bieden een gratis servicebeurt na 4 maanden. Ze zijn dealer van verschillende merken zoals Urban Arrow en Bakfiets.nl. Bij de winkel is er een ruime parkeerplaats waar proefgereden kan worden. Daarnaast hebben ze een werkplaats waar ze reparaties uitvoeren voor de merken die ze verkopen. In de werkplaats hebben ze meestal alle onderdelen op voorraad en kunnen ze de fietsen snel repareren. Als je een bakfiets bij hen koopt, bieden ze extra service zoals het snel verhelpen van kleine problemen of het vervangen van een lekke band aan huis. Ook verkopen ze onderdelen en accessoires van Urban Arrow. Daarnaast hebben ze een werkplaats in Nijmegen en Elst waar je een afspraak kunt maken voor onderhoud. Voor ondernemers is er de mogelijkheid om investeringsaftrek te krijgen voor elektrische bakfietsen. Ze bieden ook fietsverzekeringen aan via Kingpolis.

Wil je weten wat Busybike verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Busybike of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Busybike? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Busybike het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Busybike reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Busybike

Bezoekers bekeken ook