Swapfiets Nijmegen

Swapfiets Nijmegen is een Fietsenwinkel gelegen aan Burchtstraat 112 in Nijmegen.

Meer informatie over Swapfiets Nijmegen in Nijmegen

Mis het niet: 1 maand gratis. En studenten besparen nog meer!Lees meer. Bij Swapfiets kun je altijd een werkende fiets hebben voor een vast bedrag per maand. Ze bieden verschillende soorten fietsen aan, zoals e-bikes en luxe fietsen met versnellingen. Je kunt jouw stad kiezen en vervolgens de fiets selecteren die het beste bij jou past. Je kunt de fiets ophalen in een van de winkels of gratis thuis laten bezorgen. Swapfiets biedt ook goede service, waarbij ze binnen 48 uur langskomen als je fiets een reparatie nodig heeft. Er is ook een app waarmee je alles uit je membership kunt halen. Daarnaast worden er veelgestelde vragen beantwoord, zoals hoe Swapfiets werkt, wat de minimale looptijd van het contract is en wat er gebeurt als de fiets gestolen wordt. Swapfiets heeft ook een nieuwe fiets, de Power 1, en ze hebben als missie om steden leefbaarder te maken.

Wil je weten wat Swapfiets Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Swapfiets Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Swapfiets Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Swapfiets Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Swapfiets Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Swapfiets Nijmegen

Bezoekers bekeken ook