Wheels Tweewielers

Wheels Tweewielers is een Fietsenwinkel gelegen aan Sint Annastraat 42 in Nijmegen.

Meer informatie over Wheels Tweewielers in Nijmegen

Bij Wheels Tweewielers in Nijmegen kun je terecht voor zowel nieuwe als gebruikte fietsen. Op de website is een assortiment van voorradige fietsen te vinden, maar er zijn meer gebruikte fietsen in de winkel zelf. Het is mogelijk om fietsen te bestellen bij leveranciers als de gewenste fiets niet op de website staat. Daarnaast biedt Wheels Tweewielers ook fietsreparatie en onderhoud aan. Het team heeft veel ervaring in de fietsenbranche en er is een grote diversiteit aan fietsen beschikbaar. De winkel is 6 dagen per week geopend en er zijn goede services en garanties. Klanten zijn tevreden over de snelle service, het goede advies en de goede reparaties van Wheels Tweewielers. Er zijn positieve reacties van klanten die een nieuwe fiets hebben gekocht of gebruik hebben gemaakt van de fietsverhuur. Kortom, Wheels Tweewielers biedt een uitgebreid assortiment en goede service aan klanten.

Wil je weten wat Wheels Tweewielers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wheels Tweewielers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wheels Tweewielers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wheels Tweewielers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Wheels Tweewielers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wheels Tweewielers

Bezoekers bekeken ook