Harbor Gym

Harbor Gym is een Personal trainer gelegen aan Dokstraat 255 in Nijmegen.

Meer informatie over Harbor Gym in Nijmegen

Harbor Gym biedt verschillende diensten aan, zoals personal training, small group training, yoga, massage, fysiotherapie en voedingsbegeleiding. Ze streven naar hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht voor hun leden, met als doel het hoogst haalbare resultaat te behalen. Daarnaast bieden ze ook faciliteiten zoals luxe kleedkamers en gekoeld water. Ze benadrukken dat sporten een middel is om stress te verminderen en bieden ook diensten aan voor werkgevers om hun personeel te ondersteunen. Verschillende partners en klanten zijn enthousiast over de kwaliteit en sfeer van Harbor Gym.

Wil je weten wat Harbor Gym verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Harbor Gym of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Harbor Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Harbor Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Harbor Gym reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Harbor Gym

Bezoekers bekeken ook