Shapelifters

Shapelifters is een Personal trainer gelegen aan Rondweg 5 in Nijmegen.

Meer informatie over Shapelifters in Nijmegen

Shapelifters is een bedrijf dat complete begeleiding biedt aan mensen die willen afvallen en in de beste vorm van hun leven willen komen. Ze bieden personal training, voedingscoaching, lifestylecoaching en begeleiding bij lichamelijke klachten. Het bedrijf is opgericht door Yasin Sewpersad, die veel ervaring en kennis heeft op het gebied van sport, voeding en gezondheid. Shapelifters werkt intensief samen met klanten via personal training op hun sportlocatie of online coaching. Ze geven waardevol advies, stellen realistische doelen en zorgen voor motivatie. Met de juiste inzet en motivatie garanderen ze resultaten. Shapelifters biedt ook diensten aan particulieren en bedrijven. Klanten zijn erg tevreden en hebben goede resultaten behaald. Wil jij ook geweldige resultaten boeken? Neem dan contact op met Shapelifters.

Wil je weten wat Shapelifters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Shapelifters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Shapelifters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shapelifters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Shapelifters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Shapelifters

Bezoekers bekeken ook