HÁZ duurzaam kappersbedrijf

HÁZ duurzaam kappersbedrijf is een Kapper gelegen aan Burchtstraat 126 in Nijmegen.

Meer informatie over HÁZ duurzaam kappersbedrijf in Nijmegen

Bij Ház, een winkel in Nijmegen, kun je terecht voor een breed assortiment aan producten. Ze hebben boeken en andere producten tegen betaalbare prijzen. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag en dinsdag is de winkel gesloten. Je kunt Ház vinden op Burchtstraat 126 in Nijmegen. Je kunt hen ook bereiken via telefoonnummer 06 - 1244 0304 of via e-mail op koen@ház.net. Volg hen ook op sociale media voor meer informatie.

Wil je weten wat HÁZ duurzaam kappersbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HÁZ duurzaam kappersbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HÁZ duurzaam kappersbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HÁZ duurzaam kappersbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar HÁZ duurzaam kappersbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HÁZ duurzaam kappersbedrijf

Bezoekers bekeken ook