Kletskoppen Marketing

Kletskoppen Marketing is een Marketingconsultant gelegen aan Groesbeekseweg 71 in Nijmegen.

Meer informatie over Kletskoppen Marketing in Nijmegen

Als ondernemer is het belangrijk om je bedrijf verkoopklaar te maken, zodat je direct waarde creëert en op het juiste moment de beste deal kunt sluiten. Monique Delsink, mede-eigenaar van een arbodienst, heeft haar eigen bedrijf verkocht en schrijft en spreekt nu over het verkoopklaar maken van bedrijven. Ze biedt ondersteuning tijdens en na het verkoopproces op persoonlijk vlak en helpt bij het maken van toekomstplannen. Het verkoopproces kent verschillende fases en het is belangrijk om te weten in welke fase je je bevindt. Monique Delsink werkt samen met een team van ondernemers die hun bedrijf hebben verkocht en nu nieuwe plannen hebben gerealiseerd. Het platform Verkoopgeluk biedt programma's, tools en begeleiding om ondernemers te helpen bij het verkoopklaar maken van hun bedrijf. Het is belangrijk om je bedrijf goed voor te bereiden op een verkoop, zelfs als je nog geen concrete verkoopplannen hebt. Het platform Verkoopgeluk beantwoordt veelgestelde vragen en biedt ondersteuning tijdens het verkoopproces. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om maandelijks inspirerende onderwerpen te ontvangen over het verkoopklaar maken van je bedrijf.

Wil je weten wat Kletskoppen Marketing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kletskoppen Marketing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kletskoppen Marketing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kletskoppen Marketing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Kletskoppen Marketing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kletskoppen Marketing

Bezoekers bekeken ook