Linguistic Systems

Linguistic Systems is een Softwarebedrijf gelegen aan Groenestraat 294 in Nijmegen.

Meer informatie over Linguistic Systems in Nijmegen

Euroglot NMT Server is een offline vertaalmachine die bedrijven helpt om automatisch tekst te vertalen in hun eigen beveiligde omgeving. Het biedt een oplossing voor bedrijven die gevoelige informatie hebben en geen risico willen lopen met online vertaaldiensten. De vertalingen worden gedaan zonder enige connectie met het internet. Euroglot NMT Server verbetert de efficiëntie van iedereen binnen het bedrijf die met vreemde talen werkt, doordat het de mogelijkheid biedt om het te integreren in eigen bedrijfshulpmiddelen of gebruik te maken van de webinterface. Het bestaat uit een servergebaseerde applicatie en een browsergebaseerde gebruikersinterface met een eenvoudig te gebruiken editor die de opmaak van de tekst behoudt na de vertaling. Het zorgt ervoor dat bedrijfsgevoelige tekst veilig blijft doordat het een on premise applicatie is en draait binnen de beveiligde omgeving van het bedrijf. Het maakt gebruik van neurale netwerken en machine learning, en kan op verzoek speciale taalmodellen trainen voor specialistische terminologie. Euroglot NMT Server biedt onbeperkte vertaling van karakters tegen een vaste prijs per jaar.

Wil je weten wat Linguistic Systems verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Linguistic Systems of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Linguistic Systems? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Linguistic Systems het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Linguistic Systems reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Linguistic Systems

Bezoekers bekeken ook