Provectas

Provectas is een Personal trainer gelegen aan Mercuriusstraat 7 in Nijmegen.

Meer informatie over Provectas in Nijmegen

Bij Provectas begrijpen ze dat drukbezette professionals meer nodig hebben dan standaard fitnesstrainingen en voedingsschema's. Ze geloven in een holistische benadering van gezondheid, waarbij het fysieke, mentale en emotionele welzijn centraal staan. Ze willen dat mensen levenslang kunnen genieten van een gezonde levensstijl en bieden daarom gepersonaliseerde programma's aan die passen bij de individuele doelen en tempo. Of je nu op zoek bent naar een sterker lichaam, betere mentale veerkracht, of gewoon een manier om fit te blijven te midden van een drukke schema, bij Provectas ben je aan het juiste adres. Ze bieden personal training, small group training en een exclusieve fitnesservaring in hun boutique gym in Nijmegen. Ze geloven in duurzame resultaten en werken aan een gezonde balans tussen lichaam, geest en emoties. Met hun gepassioneerde coaches en diverse trainingsmogelijkheden helpen ze mensen om hun doelen te bereiken en de beste versie van zichzelf te worden.

Wil je weten wat Provectas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Provectas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Provectas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Provectas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Provectas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Provectas

Bezoekers bekeken ook