PumpTrack Nijmegen Lindenholt by Velosolutions

PumpTrack Nijmegen Lindenholt by Velosolutions is een Sportcomplex gelegen aan Bert Oosterboschpad in Nijmegen.

Meer informatie over PumpTrack Nijmegen Lindenholt by Velosolutions in Nijmegen

Velosolutions is een wereldwijd opererend bedrijf met professionals die veel kennis hebben van fietsen, actiesporten, toerisme en stadsontwikkeling. Ze streven er constant naar om hun producten en diensten te verbeteren en werken samen met partners in 20 landen. Hun missie is om gemakkelijke toegang tot fietsen en actiesporten te bieden aan iedereen ter wereld op een duurzame manier. Daarnaast bieden ze ook merchandise aan, zoals shirts, petten en sokken. Ze hebben ook een race team dat deelneemt aan de Cape Epic en er zijn video's beschikbaar die laten zien hoe ze pumptracks bouwen en gebruiken. Ze hebben ook een nieuw fietspark in Noorwegen en hebben een unieke expertise in het ontwerpen en bouwen van veilige en uitdagende fietspaden.

Wil je weten wat PumpTrack Nijmegen Lindenholt by Velosolutions verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PumpTrack Nijmegen Lindenholt by Velosolutions of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PumpTrack Nijmegen Lindenholt by Velosolutions? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PumpTrack Nijmegen Lindenholt by Velosolutions het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar PumpTrack Nijmegen Lindenholt by Velosolutions reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PumpTrack Nijmegen Lindenholt by Velosolutions

Bezoekers bekeken ook