Sanasport Health Club

Sanasport Health Club is een Sportcomplex gelegen aan Weg door Jonkerbos 90 in Nijmegen.

Meer informatie over Sanasport Health Club in Nijmegen

Sanasport Health Club is een sportschool gelegen op de eerste verdieping van Sanadome Hotel & Spa in Nijmegen. De sportschool biedt een ruim aanbod aan cardio- en krachtapparatuur van Life Fitness. De sportzaal is opgedeeld in verschillende zones waar sporters van alle leeftijden en met verschillende doelen kunnen trainen. Daarnaast biedt Sanasport ook fysiotherapie en vitaliteits- en lifestyle-programma's aan. Club manager Luuk Arntz en zijn team staan klaar om je te helpen bij het behalen van je sportieve doelstellingen. Bij Sanasport heerst een rustige en gemoedelijke sfeer en er is altijd een sportprofessional aanwezig voor begeleiding en vragen. Als Sanasport Club member kun je gratis parkeren op het parkeerterrein van Sanadome. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Sanasport Health Club verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sanasport Health Club of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sanasport Health Club? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sanasport Health Club het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Sanasport Health Club reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sanasport Health Club

Bezoekers bekeken ook