Riverland Healthcentre

Riverland Healthcentre is een Sportcomplex gelegen aan De Biezen 1 in Nijmegen.

Meer informatie over Riverland Healthcentre in Nijmegen

Riverland Healthcentre in Nijmegen is de grootste industriële gym met een verenigingsgevoel. Het is geen gewone sportschool, maar een plek waar je meteen de sfeer en historie voelt. Je krijgt persoonlijke aandacht en de trainingen zijn constant aan het veranderen, waardoor je constant wordt uitgedaagd. In de fitnessruimte kun je zelf aan de slag of meedoen met groepslessen. Vooral als je net begint, is het aan te raden om onder begeleiding te trainen. Bij Riverland Nijmegen is personal training ook mogelijk, waarbij je veilig leert trainen met gewichten en hulp krijgt bij voedingskeuzes. Je kunt ook kiezen voor duo-training of small group personal training om de kosten te drukken. Je kunt een gratis proefles volgen om de sfeer te ervaren en te bepalen of Riverland Nijmegen bij jou past. Bij deze sportschool heb je makkelijker contact met anderen, wat kan leiden tot hechte vriendschappen. De sportschool is gevestigd in een industriële omgeving in de Biezen en biedt verschillende workouts aan, zoals zaktraining, spartan workout en kickboksen.

Wil je weten wat Riverland Healthcentre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Riverland Healthcentre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Riverland Healthcentre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Riverland Healthcentre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Riverland Healthcentre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Riverland Healthcentre

Bezoekers bekeken ook