Beachfabriek Nijmegen

Beachfabriek Nijmegen is een Sportcomplex gelegen aan Ploegstraat 5 in Nijmegen.

Meer informatie over Beachfabriek Nijmegen in Nijmegen

Bij de Beachfabriek in Nijmegen kun je het hele jaar door terecht voor verschillende beachsporten zoals beachvolleybal, beachtennis, footvolley, beachsoccer, bubbelvoetbal, beachhandbal, rugby, beachhockey, beachkorfbal en touwtrekken. Het maakt niet uit of je komt als sportteam, met vrienden, school, personeelsuitje, teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje, het is altijd leuk om met je blote voeten in het zand te sporten. De Beachfabriek biedt 365 dagen per jaar beachsporten aan, zoals trainingen en toernooien voor beachvolleybal en beachtennis, evenals veldverhuur voor diverse beachsporten. Daarnaast is de Beachfabriek ook geschikt voor (bedrijfs-)evenementen en feesten. De locatie van de Beachfabriek is in januari 2022 verhuisd naar de oude turnhal van de Hazenkamp in Nijmegen. Reserveren is verplicht en er zijn douches en kleedkamers beschikbaar. Voor trainingen in beachvolleybal en beachtennis start er in september 2023 een nieuw trainingsblok. De Beachfabriek verkoopt ook verschillende beachsportartikelen in hun shop, zoals beachvolleyballen, beachtennisrackets en sandsocks. Een tip is om ook eens beachtennis te proberen, een snelgroeiende sport met een net hoogte van 1,70 meter op een beachvolleybalveld.

Wil je weten wat Beachfabriek Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beachfabriek Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beachfabriek Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beachfabriek Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Beachfabriek Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beachfabriek Nijmegen

Bezoekers bekeken ook