Waalhalla

Waalhalla is een Sportcomplex gelegen aan Winselingseweg 12 in Nijmegen.

Meer informatie over Waalhalla in Nijmegen

Waalhalla, een indoor skatepark in Nijmegen, is weer open! Na een periode van sluiting is het skatepark weer toegankelijk voor skaters van alle niveaus. Daarnaast zijn er verschillende andere evenementen gepland, zoals de Kunstnacht Waalhalla X Africa Museum en de Vaderdag Graffiti Special. Ook is de winkel bij Waalhalla weer open, waar skaters terecht kunnen voor nieuwe uitrusting. Een ander nieuwtje is dat de Pumptrack NYMA geopend is, een uitdagend parcours voor fietsers en skaters. Tot slot wordt er binnenkort een evenement georganiseerd in samenwerking met Brecc, Vera Grace, BRÅWN en TECHNICA. Noteer alvast de datum: zaterdag 18-11.

Wil je weten wat Waalhalla verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Waalhalla of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Waalhalla? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Waalhalla het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Waalhalla reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Waalhalla

Bezoekers bekeken ook