De Eendracht

De Eendracht is een Sportcomplex gelegen aan Steinweglaan 3 in Nijmegen.

Meer informatie over De Eendracht in Nijmegen

Sportcomplex De Eendracht is een multifunctioneel sportcomplex dat geopend is op 5 september 2003. Het complex bevindt zich in het Goffertpark in Nijmegen, naast het Goffertstadion van NEC. Het bestaat uit een gebouw met 2 kunstgrasvelden en 2 natuurgrasvelden, voornamelijk bedoeld voor de trainingen van de Betaald voetbal organisatie. Naast NEC maakt ook de Voetbal Academie NEC en de NEC bvo gebruik van De Eendracht. Bij de Voetbal Academie NEC worden jeugdspelers opgeleid voor het eerste elftal van NEC.

Wil je weten wat De Eendracht verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Eendracht of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Eendracht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Eendracht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar De Eendracht reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Eendracht

Bezoekers bekeken ook