Sportscentre Fudochi

Sportscentre Fudochi is een Sportcomplex gelegen aan Tweede Oude Heselaan 183-A in Nijmegen.

Meer informatie over Sportscentre Fudochi in Nijmegen

Bij Sportscentre Fudochi in Nijmegen kun je een gratis Fittest doen en een week lang gratis sporten. Ze bieden verschillende sportactiviteiten aan, zoals de Milon Cirkel voor gewichtsverlies en spierversteviging, budosporten onder begeleiding van instructeurs, en groepslessen. Het sportcentrum is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar en er wordt niet gelet op leeftijd, postuur of uiterlijk. De eerste les is altijd gratis en je kunt ook fysiotherapie en diëtetiek krijgen bij Fudochi. Leden zijn enthousiast over de vriendelijke sfeer en de leuke groepslessen. Bij Sportscentre Fudochi is er aandacht voor jouw doelstellingen en je kunt individueel sporten of groepslessen volgen. Neem snel contact op met Sportscentre Fudochi aan Tweede Oude Heselaan 183A in Nijmegen.

Wil je weten wat Sportscentre Fudochi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportscentre Fudochi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportscentre Fudochi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportscentre Fudochi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Sportscentre Fudochi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportscentre Fudochi

Bezoekers bekeken ook