Radboud Sportcentrum

Radboud Sportcentrum is een Sportcomplex gelegen aan Heyendaalseweg 141 in Nijmegen.

Meer informatie over Radboud Sportcentrum in Nijmegen

De Radboud Universiteit biedt een divers sport- en cultuuraanbod aan met meer dan 80 verschillende activiteiten. Het RSC-abonnement biedt uitgebreide beweeg- en ontspanningsmogelijkheden voor iedereen. Op 1 november is er een eindvoorstelling van periode 1 waar RSC-leden hun stoel kunnen reserveren. Op 2 november kunnen RSC-leden de film Coraline bekijken. Op 6 november begint de tweede cursusperiode en is het mogelijk om in te schrijven voor de verschillende sport- en cultuurcursussen. Het aanbod is toegankelijk voor iedereen, met speciale tarieven voor studenten en alumni. Er zijn verschillende activiteiten zoals workouts op muziek, schilderen, fitness, tennis en boulderen. Daarnaast kan men zich aanmelden voor teamsporten of cursussen zoals zingen of boksen. Het Radboud Sport & Cultuurcentrum is 7 dagen per week geopend en iedereen is welkom.

Wil je weten wat Radboud Sportcentrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Radboud Sportcentrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Radboud Sportcentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Radboud Sportcentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Radboud Sportcentrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Radboud Sportcentrum

Bezoekers bekeken ook