Gymnastiek- en Turnvereniging De Hazenkamp

Gymnastiek- en Turnvereniging De Hazenkamp is een Sportcomplex gelegen aan Rosa de Limastraat 23 in Nijmegen.

Meer informatie over Gymnastiek- en Turnvereniging De Hazenkamp in Nijmegen

Heb je altijd al willen turnen bij de beste turnvereniging van Nijmegen? Dan is dit je kans! Binnenkort organiseert de turnvereniging een wedstrijd voor recreatieve turngroepen, genaamd SpringTeams. Dit is een geweldige kans om je talent te laten zien en te strijden tegen andere turners. Maar dat is nog niet alles, want er staat ook een Kersttoernooi gepland. Noteer deze datum alvast in je agenda, want het belooft een spectaculair evenement te worden. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je tijdens de herfstvakantie ook meedoen aan de Haloween Herfstvakantie SportQube Instuif XXL. Hier kun je samen met andere sporters allerlei leuke activiteiten doen. Dus waar wacht je nog op? Kom naar de turnvereniging en beleef een geweldige tijd!

Wil je weten wat Gymnastiek- en Turnvereniging De Hazenkamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gymnastiek- en Turnvereniging De Hazenkamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gymnastiek- en Turnvereniging De Hazenkamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gymnastiek- en Turnvereniging De Hazenkamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Gymnastiek- en Turnvereniging De Hazenkamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gymnastiek- en Turnvereniging De Hazenkamp

Bezoekers bekeken ook