SportQube - House of Talents

SportQube - House of Talents is een Sportcomplex gelegen aan Rosa de Limastraat 23 in Nijmegen.

Meer informatie over SportQube - House of Talents in Nijmegen

SportQube is een sportplatform dat verschillende sportinnovaties mogelijk maakt. Topsport Gelderland speelt hierbij een belangrijke rol. In de wijk Neij West wordt er veel bewogen. SportQube biedt verschillende sportactiviteiten aan, van vrij turnen en trampolinespringen tot sportclinics en spellen. Het zomerprogramma van SportQube, genaamd Zomervakantie SportQube Instuif XXL, is erg populair. Kinderen kunnen salto's maken in de springzaal, balanceren op balken en genieten van andere leuke activiteiten. Het programma is beschikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 19 juli en 26 augustus 2022. Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen deelnemen aan de activiteiten voor een ticketprijs van € 7,50. Het vakantieprogramma wordt ondersteund door Stichting Leergeld. Daarnaast biedt SportQube ook begeleiding aan bij het stoppen met roken. Meer informatie is te vinden op de website van SportQube.

Wil je weten wat SportQube - House of Talents verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SportQube - House of Talents of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SportQube - House of Talents? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportQube - House of Talents het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar SportQube - House of Talents reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SportQube – House of Talents

Bezoekers bekeken ook