Salon Lycka

Salon Lycka is een Schoonheidssalon gelegen aan Griftdijk 19 in Nijmegen.

Meer informatie over Salon Lycka in Nijmegen

Salon Lycka is een schoonheidssalon in Nijmegen-Noord, waar eigenaresse Bernadette van Gelder zich richt op aandacht, ontspanning en huidverbetering. In de salon wordt gewerkt met natuurlijke producten van IK Skin Perfection, die vrij zijn van schadelijke stoffen en de huid niet beschadigen. Daarnaast worden ook producten van Milu en SPA Salonnepro gebruikt, die specifiek zijn geselecteerd op basis van de behoeften van de huid. Het advies is om vanaf ongeveer 25 jaar regelmatig een behandeling te nemen om huidveroudering tegen te gaan. Bij elk bezoek wordt er een huidanalyse gedaan om de behandeling en het advies af te stemmen op het type huid van de klant. Persoonlijke verzorging is niet alleen een luxe, maar ook een noodzaak. Salon Lycka biedt ook de IK Medical Collection aan, speciaal ontwikkeld voor medische huidverzorging en veilig te gebruiken bij zware medicatie of een chemokuur.

Wil je weten wat Salon Lycka verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Lycka of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Lycka? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Lycka het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Salon Lycka reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Lycka

Bezoekers bekeken ook