Amac

Amac is een Computerwinkel gelegen aan Molenstraat 94/96 in Nijmegen.

Meer informatie over Amac in Nijmegen

Amac Nijmegen is gevestigd in het drukke stadscentrum en is gehuisvest in twee historische panden. Het team van Amac Nijmegen staat elke dag klaar om klanten te helpen. Ze bieden officiële Apple-reparaties en hebben gecertificeerde technici die alleen originele Apple-onderdelen gebruiken. Daarnaast bieden ze ook persoonlijk advies en inruilopties voor Apple-apparaten, waarbij klanten direct korting ontvangen op hun nieuwe aankoop. Amac biedt ook vacatures aan en bezorgt gratis bij online bestellingen. Ze hebben ook een Amac Upgrade-programma waarbij klanten hun oude Apple-apparaat kunnen inruilen voor korting en maandelijkse betalingen kunnen doen voor hun nieuwe apparaat. Verder bieden ze ook iMember-services aan om klanten persoonlijk te begeleiden bij het gebruik van hun Apple-apparaten. Amac Nijmegen heeft ook een expert genaamd Lorenzo, die gespecialiseerd is in Apple-producten, met name Macs. Ten slotte kunnen klanten op de hoogte blijven van Apple-lanceringen, producten en acties door Amac te volgen op sociale media.

Wil je weten wat Amac verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Amac of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Amac? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amac het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Amac reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Amac

Bezoekers bekeken ook