Maas Computers

Maas Computers is een Computerwinkel gelegen aan Cargadoorweg 17 in Nijmegen.

Meer informatie over Maas Computers in Nijmegen

Bij Maas Computers kun je terecht voor een breed assortiment aan workstations, notebooks en desktops. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, zoals de HP Z4 G4 Workstation met Intel Xeon processors en de HP ZBook 17 G5 met Intel Core i7 processors. Daarnaast zijn er ook desktops zoals de HP EliteDesk 800 G3 en G4 met i5 processors. Alle producten zijn op voorraad en kunnen snel worden geleverd. Maas Computers biedt ook internationale verzending aan en heeft duurzame en refurbished producten met 2 jaar garantie. Het is mogelijk om een eigen systeem samen te stellen en er zijn diverse betaalmogelijkheden beschikbaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maas Computers via telefoon of e-mail. Het bedrijf is gevestigd in Nijmegen.

Wil je weten wat Maas Computers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Maas Computers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Maas Computers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Maas Computers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Maas Computers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Maas Computers

Bezoekers bekeken ook