Computergrei

Computergrei is een Computerwinkel gelegen aan Tooropstraat 81 in Nijmegen.

Meer informatie over Computergrei in Nijmegen

Deze week worden alle laptops en computers gratis geleverd met Office 2021 bij Computergrei. Computergrei biedt verschillende diensten aan, zoals reparatie en onderhoud van desktops en laptops, telefoonreparatie, dataherstel en het upgraden van hardware. Ze verzorgen ook de aanleg en installatie van netwerken en verkopen zowel nieuwe als gebruikte desktops en laptops. Het bedrijf is opgericht door iemand met veel ervaring in de ICT-branche, met als doel om een compleet pakket aan te bieden aan klanten, van aankoop tot installatie en van probleem tot oplossing. Computergrei staat voor service met een glimlach, de hoogste kwaliteit voor een goede prijs en betrouwbaarheid en degelijkheid.

Wil je weten wat Computergrei verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Computergrei of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Computergrei? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Computergrei het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Computergrei reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Computergrei

Bezoekers bekeken ook