Orbit Nijmegen

Orbit Nijmegen is een Computerwinkel gelegen aan Van Schevichavenstraat 4 in Nijmegen.

Meer informatie over Orbit Nijmegen in Nijmegen

Bij Orbit kun je terecht voor snelle en vakkundige telefoon- en computerreparaties. Met meer dan 300 modellen om uit te kiezen, kun je bij hen terecht voor allerlei soorten reparaties. Ze hebben ook nieuwe en refurbished apparaten te koop, inclusief computers, laptops, telefoons en tablets. Daarnaast bieden ze abonnementen en verzekeringen aan. Orbit staat bekend om betaalbare kwaliteit en geeft 3 maanden garantie op reparaties. Al hun technicians zijn gecertificeerd en ze bieden ook de mogelijkheid om te wachten terwijl je apparaat gerepareerd wordt. Je kunt gemakkelijk online een afspraak maken of langs hun winkel gaan. Ze hebben vestigingen in Elst en Nijmegen, waar voldoende parkeergelegenheid beschikbaar is. Bij Orbit kun je ook terecht voor advies over verlengingen en nieuwe abonnementen. Ze hebben een breed assortiment refurbished apparaten met 1 jaar garantie. Helaas kon de gezochte pagina niet worden gevonden, maar je kunt altijd contact opnemen met Orbit via telefoon, WhatsApp of Messenger.

Wil je weten wat Orbit Nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Orbit Nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Orbit Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Orbit Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Orbit Nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Orbit Nijmegen

Bezoekers bekeken ook