Antonius Van Paduakerk

Antonius Van Paduakerk is een Katholieke kerk gelegen aan Groesbeekseweg 96 in Nijmegen.

Meer informatie over Antonius Van Paduakerk in Nijmegen

In de Antonius van Paduagemeenschap in Nijmegen worden verschillende activiteiten georganiseerd. Zo is er een workshop Gospel- en soulnummers op 4 november, gevolgd door een viering om 16.30 uur. Daarnaast zijn er twee concerten gepland, op 5 november het Allerzielen concert Mnemosyne en op 26 november het concert 'In het licht der liefde' van Kamerkoor Ton sur Ton. Op 19 november tijdens de Zevenheuvelenloop wordt er erwtensoep verkocht om geld in te zamelen voor Stichting 'Straatmensen'. Verder is het kerkgebouw elke dag open van 9 tot 17 uur voor pelgrims en mensen die een kaarsje willen opsteken. Op de website is een vertrekceremonie te vinden die elke derde zondag van de maand plaatsvindt. Tot slot is er een pauze ingelast bij het evenement Buurt aan Tafel en is er een opname gemaakt van de kerk tijdens de verkiezingen voor 'Gastvrije kerk'.

Wil je weten wat Antonius Van Paduakerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Antonius Van Paduakerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Antonius Van Paduakerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Antonius Van Paduakerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Antonius Van Paduakerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Antonius Van Paduakerk

Bezoekers bekeken ook