ontmoetingskerk

ontmoetingskerk is een Katholieke kerk gelegen aan Meijhorst 7033 in Nijmegen.

Meer informatie over ontmoetingskerk in Nijmegen

De Ontmoetingskerk is een levendige geloofsgemeenschap in de wijk Dukenburg in Nijmegen. Ze organiseren verschillende activiteiten zoals kerkdiensten, lezingen, gespreksgroepen, exposities en koorrepetities. Iedereen is welkom, of je nu op zoek bent naar zingeving of persoonlijke steun. Als je op de hoogte wilt blijven van het aanbod, kun je je aanmelden voor hun nieuwsbrieven of social media kanalen. De kerk verwelkomt vrijwilligerswerk en financiële steun om de gemeenschap levendig te houden. Ze zijn ook bereikbaar voor pastorale zorg en dominees. De Ontmoetingskerk staat midden in de samenleving en wil het kloppend hart van Dukenburg zijn. Oecumene is belangrijk voor hen, wat betekent dat ze samenwerken met andere kerken en iedereen verwelkomen die op zoek is naar ontmoeting met God en medemensen. Je kunt hun vieringen bekijken via YouTube of live luisteren via Kerkradio. Voor contactinformatie kun je terecht op hun website.

Wil je weten wat ontmoetingskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ontmoetingskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ontmoetingskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ontmoetingskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar ontmoetingskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ontmoetingskerk

Bezoekers bekeken ook