Titus Brandsma Gedachteniskerk

Titus Brandsma Gedachteniskerk is een Katholieke kerk gelegen aan Stijn Buysstraat 11 hoofdingang kerk:, Keizer Karelplein 19 in Nijmegen.

Meer informatie over Titus Brandsma Gedachteniskerk in Nijmegen

Het Titus Brandsma Memorial is een Karmelitaans centrum voor spiritualiteit, met dagelijkse vieringen in de Titus Brandsma Gedachteniskerk en bijeenkomsten in het naastgelegen bezinningscentrum. Het centrum biedt diverse mogelijkheden voor bezinning, vorming en scholing, zoals gespreksgroepen, cursussen en lezingen, gericht op concrete spiritualiteit. Iedereen die op zoek is naar zingeving en verdieping in het dagelijks leven is welkom, geïnspireerd door Titus Brandsma. Daarnaast worden er regelmatig kooruitvoeringen en exposities georganiseerd. Het centrum houdt bezoekers op de hoogte via een nieuwsbrief en biedt verschillende programma's aan, zoals een jaarcursus over de psalmen en bijeenkomsten rond het evangelie. Verder zijn er mogelijkheden voor het bestuderen van Bijbels Hebreeuws en het maken van een Tituswandeling. Ook is er ruimte voor kunstenaars om hun werk te tonen en is de kerk open voor bezoekers om in stilte te zitten, te bidden of te mediteren. Contactgegevens van het centrum zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Titus Brandsma Gedachteniskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Titus Brandsma Gedachteniskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Titus Brandsma Gedachteniskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Titus Brandsma Gedachteniskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Titus Brandsma Gedachteniskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Titus Brandsma Gedachteniskerk

Bezoekers bekeken ook