Heilige Dominicus Kerk nijmegen

Heilige Dominicus Kerk nijmegen is een Katholieke kerk gelegen aan Professor Molkenboerstraat 7 in Nijmegen.

Meer informatie over Heilige Dominicus Kerk nijmegen in Nijmegen

De tekst vertelt het verhaal van een vrouw die acht jaar lang worstelde met de beslissing om over te stappen van de protestantse naar de katholieke kerk. Ze groeide op in een christelijk-gereformeerde kerk waar vrouwen geen ambtsdrager mochten worden. Dit maakte haar boos en gekwetst, en ze voelde zich afgewezen door God. Op haar veertiende dook ze in de theologieboeken en ontdekte ze haar liefde voor theologie en een liefdevollere God dan ze had gedacht. Als student theologie worstelde ze verder met de vraag of ze in een kerk wilde blijven die haar discrimineerde. Uiteindelijk kreeg ze een baan in de Protestantse Kerk in Nederland, waar vrouwen wel alle ruimte hadden. Tegelijkertijd ontdekte ze ook het kloosterleven en worstelde ze met de keuze tussen vrijheid en beperkende structuren. Uiteindelijk werd ze herinnerd aan de liefde die Jezus vraagt ​​en trad ze in bij de katholieke kerk.

Wil je weten wat Heilige Dominicus Kerk nijmegen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Heilige Dominicus Kerk nijmegen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Heilige Dominicus Kerk nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heilige Dominicus Kerk nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar Heilige Dominicus Kerk nijmegen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Heilige Dominicus Kerk nijmegen

Bezoekers bekeken ook