BAR PASTA

BAR PASTA is een Italiaans restaurant gelegen aan Groesbeeksedwarsweg 304A in Nijmegen.

Meer informatie over BAR PASTA in Nijmegen

Bij Bar Pasta draait alles om genieten, borrelen en mediterrane vibes. Op hun zonovergoten terras kun je heerlijk genieten van een zomerse avond. Ze serveren producten rechtstreeks uit Italië, waardoor je altijd een vakantiegevoel hebt. Reserveringen worden niet geaccepteerd, dus je kunt gewoon gezellig langskomen wanneer je zin hebt. Als je met meer dan 8 personen bent, kun je mailen voor de mogelijkheden. Bar Pasta is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur. Ze serveren de fijnste pasta's en laten zich inspireren door Italië en de seizoenen. Naast eten kun je bij Bar Pasta ook uitgebreid borrelen op Italiaanse wijze. Het zonovergoten terras is het hele jaar door geopend, inclusief een verwarmd terras voor de winter. Kortom, bij Bar Pasta kun je genieten van mediterrane gezelligheid in Nijmegen-oost.

Wil je weten wat BAR PASTA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BAR PASTA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BAR PASTA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BAR PASTA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijmegen. Opzoek naar BAR PASTA reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BAR PASTA

Bezoekers bekeken ook